Olen löytänyt netistä erään erittäin hauskan jutun. Omeglen. Älkää kysykö, mistä noin oudon kuuloinen nimi tulee, sillä ihmettelen sitä itsekin.

 

Omegle on nettisivu, jossa voi jutella tuntemattomien, satunnaisesti valittujen ihmisten kanssa. Homma on varsin helppoa: Menet nettisivulle. Painat sinistä nappia, jossa lukee "Start a chat". Juttelet ihmisen kanssa, joka voi tulla mistä vain, olla minkä ikäinen tahansa, sanoa mitä tahansa. Voit lähteä keskustelusta pois milloin tahansa,Aika jännää.

 

Olen nyt jutellut muutamien ihmisten kanssa. Kovin tarkkoja tietoja en ole kenellekään uskaltanut antaa, lähinnä olen vain kertoillut olevani 17-vuotias tyttö Suomesta. Viimeisin keskusteluni oli varsin mielenkiintoinen. (Minä olen you ja keskustelun toinen osapuoli stranger, yllättäen.)

Stranger: mep
You: Sorry, what?
Stranger: beepet?
Stranger: meep mo mop boop beep?
Stranger: MEP?!
Stranger: mep mep mep

Ja tämähän oli vielä suhteellisen järkevä keskustelu verrattuna muutamaan aikaisempaan. Yksi poika kertoi olevansa ruotsalainen 16-vuotias homo, joka syö pask... krhm, ulosteita. Kerroin hänelle olevani ylpeä hänestä, eihän kovin moni uskaltaisi noin rehellisesti kertoa omista tekemisistään. Lopulta en jaksanut enää kuunnella pojan höpinöitä ja lähdin pois.


Mutta on onneksi ihan niitä selväjärkisiäkin kohdalle osunut. Juttelin erään australialaisen lakiopiskelijan kanssa ihan mukavia, mutta jotenkin ei vain oikein synkannut. Ehdottomasti antoisimman (ja kieltämättä myös pisimmän) keskustelun kävin 18-vuotiaan sveitsiläisen pojan kanssa. Vaihdoimme jopa sähköpostiosoitteita. Hihi.


Kannattaa kokeilla, osoite on http://omegle.com/.

Stay tuned.